Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Desperado - Táncolj

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Tájékoztató a XIII. kerületben kezdődő útépítési munkákról
- 2010. március 10. 20:42 - 719 megtekintés

Ismét nagyarányú útfelújítások kezdődnek a kerületben a tavasz folyamán. A közbeszerzési nyertes két cég felújítási munkáiról adunk az alábbiakban rövid összegzést.

I/1. Budapest, XIII. kerület Újpesti (felső) rakpart (Jászai Mari tér – Katona József utca között) Kivitelezés várható időtartama: 2010. március 22. – 2010. április 12.

2. Újpesti (felső) rakpart (Katona József utca – Szent István park között) Kivitelezés várható időtartama: 2010. március 22. – 2010. május 03.

3. Csata utca (Róbert Károly körút – Hun utca között) Kivitelezés várható időtartama: 2010. április 19 – 2010. május 17.

4. Kresz Géza utca (Csanády utca – Radnóti Miklós utca között) Kivitelezés várható időtartama: 2010. május 10. – 2010. május 30.

A felújítási munkák során szakaszos forgalom korlátozásokra, valamint a burkolatmarási és aszfaltozási munkák idején szakaszos lezárásokra kell számítani.

II/1. Dévai u. /Váci út-Kassák L. között/: A felújítási munka félpályás útlezárással lesz megoldva több ütemben. A másik fél pályán egyirányú forgalom biztosított. A legvégén az aszfaltozás egy nap alatt zajlik le szintén félpályás útlezárással. A kivitelezés várható ideje: 2010.03.22-04.02

2. Mohács u. / Lehel út-Vágány u. között/ A felújítási munka idejére a Mohács utca egyirányúsítva lesz a Váci út irányába. A munkák félpályás útlezárással zajlanak, több ütemben. Az egyirányú forgalom mindig biztosított. A kivitelezés várható ideje: 2010.03.24-04.23

3. Tüzér u. / Lőportár u.-Dózsa Gy. út / A felújítási munkák félpályás útlezárással zajlanak több ütemben. Az egyirányú forgalom mindig megengedett. Az aszfaltozás napján egyirányú forgalom lesz a Lőportár utca irányába. A kivitelezés várható ideje: 2010.04.12-04.30

4. Rokolya u. / Béke u.-Jász u. / A felújítási munkák félpályás útlezárással zajlanak több ütemben. Az egyirányú forgalom mindig megengedett. Az aszfaltozás napján egyirányú forgalom lesz a Béke út irányába. A kivitelezés várható ideje: 2010.04.19-05.14

5. Dolmány u. / Reitter F. út- Tatai u. / A felújítási munkák félpályás útlezárással zajlanak több ütemben. Az egyirányú forgalom mindig megengedett. Az aszfaltozás napján egyirányú forgalom lesz a Reitter F. út irányába. A kivitelezés várható ideje: 2010.05.03-05.28 A kivitelezések alatt a parkolás nem megoldható.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


* hat = 6

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 5. vasárnap, Emese, Sarolta napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Csaba napja lesz.

1044. Aba király ménfői veresége és halála. III. Henrik, miután Aba király a béke némely föltételeit nem teljesítette, harmadszor tört be az országba, s Ménfőnél a pápailag kiátkozott Aba felett árulás segélyével nagynehezen győzelmet nyert. Aba a Tisza vidékére futott a ott azon magyarok által, kiknek rokonait agyonverette, meggyilkoltatott.


1683. Az Udvari Haditanács alelnöke Pozsonyban átveszi a koronaőröktől a Szent Koronát, hogy Thököly és a törökök elől Ausztriába menekítse.


Apáti Miklós / 1944. júl.5. - /

Szakállosodván

"...Átlátván mindenen, én azt akarom:
barát és ellenség már lásson át rajtam.
Boromat kidöntöm, poharam megőrzöm,
hogy eszembe jusson, mit is akartam:

halottnak emléket, a dolgosnak munkát,
hazát a szegénynek, napsütést a rabnak,
jövőt a jelennek, a testnek diadalmát,-
s magamnak maradjak még kicsit fiatalnak."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt mínusz három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com