Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Lou Bega - Gentleman

Hallgatók száma: 3

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Tájékoztató a XIII. kerületben kezdődő útépítési munkákról
- 2010. március 10. 20:42 - 591 megtekintés

Ismét nagyarányú útfelújítások kezdődnek a kerületben a tavasz folyamán. A közbeszerzési nyertes két cég felújítási munkáiról adunk az alábbiakban rövid összegzést.

I/1. Budapest, XIII. kerület Újpesti (felső) rakpart (Jászai Mari tér – Katona József utca között) Kivitelezés várható időtartama: 2010. március 22. – 2010. április 12.

2. Újpesti (felső) rakpart (Katona József utca – Szent István park között) Kivitelezés várható időtartama: 2010. március 22. – 2010. május 03.

3. Csata utca (Róbert Károly körút – Hun utca között) Kivitelezés várható időtartama: 2010. április 19 – 2010. május 17.

4. Kresz Géza utca (Csanády utca – Radnóti Miklós utca között) Kivitelezés várható időtartama: 2010. május 10. – 2010. május 30.

A felújítási munkák során szakaszos forgalom korlátozásokra, valamint a burkolatmarási és aszfaltozási munkák idején szakaszos lezárásokra kell számítani.

II/1. Dévai u. /Váci út-Kassák L. között/: A felújítási munka félpályás útlezárással lesz megoldva több ütemben. A másik fél pályán egyirányú forgalom biztosított. A legvégén az aszfaltozás egy nap alatt zajlik le szintén félpályás útlezárással. A kivitelezés várható ideje: 2010.03.22-04.02

2. Mohács u. / Lehel út-Vágány u. között/ A felújítási munka idejére a Mohács utca egyirányúsítva lesz a Váci út irányába. A munkák félpályás útlezárással zajlanak, több ütemben. Az egyirányú forgalom mindig biztosított. A kivitelezés várható ideje: 2010.03.24-04.23

3. Tüzér u. / Lőportár u.-Dózsa Gy. út / A felújítási munkák félpályás útlezárással zajlanak több ütemben. Az egyirányú forgalom mindig megengedett. Az aszfaltozás napján egyirányú forgalom lesz a Lőportár utca irányába. A kivitelezés várható ideje: 2010.04.12-04.30

4. Rokolya u. / Béke u.-Jász u. / A felújítási munkák félpályás útlezárással zajlanak több ütemben. Az egyirányú forgalom mindig megengedett. Az aszfaltozás napján egyirányú forgalom lesz a Béke út irányába. A kivitelezés várható ideje: 2010.04.19-05.14

5. Dolmány u. / Reitter F. út- Tatai u. / A felújítási munkák félpályás útlezárással zajlanak több ütemben. Az egyirányú forgalom mindig megengedett. Az aszfaltozás napján egyirányú forgalom lesz a Reitter F. út irányába. A kivitelezés várható ideje: 2010.05.03-05.28 A kivitelezések alatt a parkolás nem megoldható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


hat - 4 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Oldalsáv

Keresés az oldalon

Keresés

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor két órán keresztül
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Login

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2019. november 20. szerda, Jolán napja van.
Ma van a(z) Ifjú zenebarátok napja, Ne gyújts rá! világnap.
Az év 47. hete és 324. napja.
Holnap Olivér napja lesz.

1807. Kinek van joga a só árát felemelni? A törvény szerint Őfelségének, aki beleegyezett, hogy a só árának felemeléséről a rendekkel az országgyűlésen történjék tárgyalás, és a só ára azon kívül ne emelkedhessék, kivéve a végsőleg sürgető szükség esetét.


1853. Az újonnan alakult Filharmonikusok Egyesülete ezen a napon tartotta első hangversenyét Pesten, a Nemzeti Múzeum dísztermében.


Lévay József/ 1825. nov.20. - 1918. júl.4. /

Mikes
"... Peregnek a fákról az őszi levelek,
Kit erre, kit arra kergetnek a szelek,
S más vidékre száll a
Csevegő madárka
Nagy Törökországból;
Hát én merre menjek, hát én merre szálljak,
Melyik szögletébe a széles világnak
Idegen hazámból?..."

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


egy mínusz kettő = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 300