Telefonnal a rászorultakért

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

Telekommal a rászorultakért Alapítvány korlátozott darabszámban ismét fogad pályázatokat a Magyar Telekom Nyrt. Súlyosan mozgássérült ügyfeleitől.

Telekommal a rászorultakért Alapítvány korlátozott darabszámban ismét fogad pályázatokat a Magyar Telekom Nyrt. Súlyosan mozgássérült ügyfeleitől.

A tavalyi és idei 10-10 Millió forintos támogatási összeg csekély, ezért a pályázatot csak előzetes egyeztetés után lehet beadni az alapítvány titkárához!
Ebből a pénzből először a 2011-ben benyújtott, de forrás hiányában el nem bírált közel 300 pályázat kerül sorra, majd a fennmaradó pénzt osztják szét az idei pályázók közt.

A fenti okok miatt Lőrentei Miklósnét (titkárt) kell megkeresni – beadás előtt – a 06-80-204-655-ös ingyenesen hívható telefonszámon (kedd, szerda, csüt. 10-13 óráig), esetleg a 06-20/338-3115-ös mobilszámon vagy a raszorultak@tralapitvany.t-online.hu e-mail címen.

Hozzáfordulnak a vak és siket pályázók is. Ő látja át az eddig benyújtott db-számot. Ez alapján küld adatlapot és tájékoztatót az ügyfeleknek.

Feldolgozásra a pályázatok átkerülnek Stéger Krisztinához a MEOSZ-ba, tehát későbbiekben tájékoztatás tőle kérhető a 06-1-388-5529-es MEOSZ számon, a 06-20-49-60-479-es mobilon vagy a steger.krisztina@meosz.hu e-mail címen. Az idén benyújtott pályázatok elbírálásra a torlódás miatt őszre várható!
jelentkezési határidő: 2012 július 23.

Adta hírül a meosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


nyolc * 7 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..