Új szolgáltatás a VGYKE-nél: családkonzultáció

Beküldve ide: Látássérültek | 0

2009. decemberétől a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) új szolgáltatást indít tagjai és hozzátartozóik részére.

A családkonzultáció feladata családon belül előforduló együttélési, kapcsolati problémákban való segítségnyújtás, a családterápia rendszerszemléletű módszerével. A családkonzultáció ingyenes és önkéntes. Mikor érdemes igénybe venni a családkonzultációt? Pl.: megromlott párkapcsolat válsághelyzetek a családban (válás, munkanélküliség, súlyos betegség, hozzátartozó elvesztése, stb.) gyermeknevelési problémák születéstől a felnőtté válásig gyermekvállalás kamasz a családban generációk együttélési nehézségei Várjuk azokat a családokat, akik számukra megoldhatatlannak tűnő családi problémákkal küzdenek. A hatékonyabb munka érdekében a konzultáción a család minden tagjának megjelenésére számítunk. Cím: 1146 Budapest, Hermina út 57 VGYKE Ügyfélszolgálati iroda Bejelentkezés: 06-1-384-55-41, 06-20-663-92-97 hétfő, kedd, szerda, csütörtök 8.00-18.00, péntek 8.00-16.00 óra között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


nyolc - = 2

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..