Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Bon Garcon - Full Intention

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Újabb bántalmazás BKV autóbuszvezető ellen
- 2009. május 18. 4:04 - 2878 megtekintés

Ma a kora reggeli órákban súlyosan bántalmaztak egy autóbusz járművezetőt az újpalotai autóbusz végállomáson.

A 130-as autóbusz Újpalota, Sárfű utca végállomásánál a jármű vezetője arra lett figyelmes, hogy két vélhetően ittas férfi közül az egyik az autóbusz belső terét WC-nek használja. A sofőr felszólította a két férfit, hogy ne az autóbuszt használják biológiai szükségleteik kielégítésére. A felszólításnak nem tettek eleget, majd az autóbusz hátsó ajtajában álló járművezetőt kilökték a járműből, aki fejjel hátra kizuhant a buszból. Tettük után, a súlyosan sérült járművezető részére adott bárminemű segítségnyújtás nélkül elmenekültek a helyszínről. A járművezető, aki a BKV és a közvagyon védelmében lépett fel, súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják. Az ügyben a rendőrség megkezdte a nyomozást. A BKV a legszigorúbb büntetést szorgalmazza, hiszen a támadás közfeladatot ellátó személy ellen történt. Továbbá dolgozóink védelmében – akikkel szemben egyre több atrocitás történik – felgyorsítjuk a járműveken biztonsági elemek alkalmazási lehetőségének bevezetését is. Hasonló biztonsági megfontolásokból a BKV felsővezetése éppen az elmúlt héten foglalkozott a kalauzok alkalmazásának visszaállításával egyes vonalakon, amelyet szintén felgyorsítunk. Tekintettel az ügy természetére, és arra, hogy a megsérült buszvezető az utasok kulturált közlekedése védelmében lépett fel, a BKV várja a szemtanúk segítségét az igazság kiderítésére. A nyomozás elősegítése és a tettesek mielőbbi kézrekerítése érdekében a BKV vezérigazgatója többszázezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel. BKV Zrt.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


9 - = hat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 5. vasárnap, Emese, Sarolta napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Csaba napja lesz.

1044. Aba király ménfői veresége és halála. III. Henrik, miután Aba király a béke némely föltételeit nem teljesítette, harmadszor tört be az országba, s Ménfőnél a pápailag kiátkozott Aba felett árulás segélyével nagynehezen győzelmet nyert. Aba a Tisza vidékére futott a ott azon magyarok által, kiknek rokonait agyonverette, meggyilkoltatott.


1683. Az Udvari Haditanács alelnöke Pozsonyban átveszi a koronaőröktől a Szent Koronát, hogy Thököly és a törökök elől Ausztriába menekítse.


Apáti Miklós / 1944. júl.5. - /

Szakállosodván

"...Átlátván mindenen, én azt akarom:
barát és ellenség már lásson át rajtam.
Boromat kidöntöm, poharam megőrzöm,
hogy eszembe jusson, mit is akartam:

halottnak emléket, a dolgosnak munkát,
hazát a szegénynek, napsütést a rabnak,
jövőt a jelennek, a testnek diadalmát,-
s magamnak maradjak még kicsit fiatalnak."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


nyolc szorozva nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com