Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Teremtés koronái - Csak arról ami a férfiakat érdekli

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Újabb részletek: gyerekrablás áldozata lett az eltűnt albínó színésznő?
- 2019. április 16. 17:40 - 327 megtekintés

A súlyosan látássérült 17 éves színésznő, Moldován Kató ismét elszökött, avagy ahogyan azt hivatalos gyámja, Böjte Csaba gondolja: elrabolták.

Gyermekrablás áldozata lenne Moldován Katalin? A Kivégzés című, nagysikerű magyar film főszereplője januárban eltűnt, ezután március végén ismét. És, ha ez önmagában nem lenne elég, az albínó lány emellett súlyosan látássérült, hónapok óta a Vakok Állami Intézetében tanul, nemsokára ugyanis teljesen elveszti a szeme világát. Kató sokáig élt a Dévai Szent Ferenc Alapítványnál Erdélyben, hivatalos gyámja azóta is Böjte Csaba. A szerzetest a Story kereste meg a fiatallal kapcsolatban: „Azt gondolom, a rendőrséget kellene kérdezni. Sajnos, mi nem tudunk róla semmit. Úgy gondolom, azt a komolytalan felnőttet kellene előkeríteni, aki egy ilyen kiskorú gyermeket dugdos. Ez gyakorlatilag gyermekrablás. Szerintem Kati otthon ül annál az embernél, és nem teszi ki a lábát az utcára” – mondta a férfi, aki többször is szerepelt a fiatallal együtt nyilvános istentiszteleten. A nevelőapa, Végh Imre is hasonlóan tanácstalan a fiatal színésznővel kapcsolatban. Két és fél éves korában vette magához feleségével a lányt, két évig nevelték, majd ezután is sűrűn látogatták. „A rendőrség akkor szólt róla utoljára, amikor hónapok után pár napja megtalálták a Nyugati pályaudvarnál. Akkor visszavitték a Vakok Állami Intézetébe, de onnan is megszökött. Tőlem is elszökött januárban, amikor látogatóban volt nálunk. Nem akart ugyanis visszamenni az erdélyi intézetbe. Sajnálom, hogy ezt az utat választotta. Nagyon aggódom érte, várom haza” – mondta a férfi. Ha bárki felismeri Katalint, ne habozzon értesíteni a rendőrséget! A lány a korábbi körözési adatok szerint körülbelül 165 centiméter magas, fehér bőrű, fehér hajú, fehér szempillájú, szemüveges. Bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es számán, vagy a központi segélyhívók tárcsázásával tehet. (Forrás: Blikk / Story)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


2 + = hat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. augusztus 7. péntek, Ibolya napja van.
Az év 32. hete és 220. napja.
Holnap László napja lesz.

1725. Pest vármegye a protestánsokat, kik elvett templomaik visszaadását és vallásuk szabadsága visszaállítását szorgalmazták, elutasította.


1945. A Vörös Hadsereg átadja a magyar államnak a csepeli Weiss Manfréd Műveket.


Bella István / 1940. aug.7. - /

Mintha

Csak olyan lesz anyám, ha meghalok,
mintha magadba zárnál, s én élő sötétben,
lélekző fények, homály-liliomok
világűr mélyén szívedhez lapulok,
hallgatom visszahangját a földnek: éltem.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


egy plusz hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com