Változások a 4-6 villamosnál!

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

Október 2-án délutántól ideiglenesen megszűnik a Margitsziget megállóhely A Margit híd felújításához kapcsolódóan hídon átvezető villamos vágányokat ideiglenes nyomvonalra kell áthelyezni. A munkálatok miatt 2009. október 2-án (pénteken) 18.00 órától október 5-én (hétfőn) reggel 6.00 óráig a 4-es és a 6-os villamosok a dél-budai végállomásuk és az Oktogon megállóhely között közlekednek A villamosok helyett ezen időszakban 4-6V jelzéssel az Oktogon és a Moszkva tér között magaspadlós villamospótló autóbuszok szállítják utasainkat.

A mozgásukban korlátozott utasaink a vágányfelújítás időtartalma alatt is igénybe vehetik a BKV Zrt. taxi-rendszerben működő, alacsonypadlós midibuszait, mely a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségénél igényelhető, 2 vonaljegy áráért, a kísérők pedig ingyen utazhatnak. Az említett szolgáltatás 4 db midibuszából 1 db a vágányfelújítás idején kizárólag a 4-6 villamospótló autóbusz útvonalán jár, szintén előzetes igénybejelentés alapján, de a taxi-rendszerrel ellentétben az általános díjszabás szerint közlekedik. Ez a szolgáltatás a 317-5166-os telefonszámon rendelhető meg. A vágányok áthelyezése és a híd felújítási munkálatai miatt 2009. október 2-án 18.00 órától a Margitsziget megállóhely ideiglenesen megszűnik, így a villamospótló és az éjszakai autóbuszok, illetve az október 5-én 6.00 órától az ismételten közlekedő 4-es és 6-os villamosok a Margitszigeti bejárónál nem állnak meg. A vágányzár időtartama alatt a 2-es villamosok az északi szakaszon változatlanul közlekednek. A vágányzár befejezése után a villamosok az eredeti útvonalukon közlekednek, és a Margit híd felújítása alatt is a teljes vonalon járni fognak. Az ezen a hétvégén közlekedő 4-6V villamospótló autóbusz megállóhelyei: Oktogon és Moszkva tér között: Oktogon (a 906-os éjszakai autóbusz megállója) – Nyugati pályaudvar (a villamos megállója) – Jászai Mari tér (a 91-es autóbusz megállója) – Margit híd (a 91-es autóbusz megállója) – Mechwart liget (a villamos megállója, az ellentétes oldalon) – Széna tér (a villamos megállója) – Moszkva tér (a 906-os autóbusz leszállóhelye). Moszkva tér és Oktogon között: Moszkva tér (a 906-os éjszakai autóbusz végállomásán) – Széna tér (a villamos megállója) – Mechwart liget (a villamos megállója, az ellentétes oldalon) – Margit híd (az ellentétes irányú villamos peronjánál) – Jászai Mari tér (a 91-es autóbusz megállója) – Nyugati pályaudvar (a villamos megállója) – Oktogon (végállomás).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


kilenc + 8 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..