Videoklippel a diszkóbalesetek ellen.

Beküldve ide: Egyéb | 0

DISZKÓBALESETEK ELLEN KAMPÁNYOL A “TISZTA FEJJEL PROJECT”

Diszkóbaleset a rendőrségi zsargon szerint az a baleset amelynek áldozataik pedig főként tizen-huszonéves fiatalok, akiknek a vérében alkoholt vagy kábítószert fedeznek fel, és az útvonaluk általában kötődik egy-egy szórakozóhelyhez. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy az
 ilyen baleseteknél sok a súlyos, halálos sérült. A balesetek elsődleges oka általában az egymás előtti vagánykodásból adódó túlzott sebesség, amit az alkoholos, olykor kábítószeres befolyásoltság tetéz.

 

A Tiszta fejjel Projectről

 Slágergyanús videoklip készült az ORFK kezdeményezésére, hogy ezzel az eszközzel is felhívja a figyelmet a diszkóbalesetek veszélyére. A “Tiszta fejjel Project”, azaz Lola, Tóth Gabi, Völgyesi Gabi, Puskás Peti, Mark, Molnár Tamás (Anti Fitness Club) és Gáspár Laci közösen énekelt dalában egy végzetesnek ígérkező estét énekelnek meg. A klipben kiderül, a végzetes autós kaland szerencsére csak álom volt. ATiszta Fejjel kampány üzenete: “Ne haljon meg senki oktalanul!”

 A videoklip és a kampány népszerűsítésében részt vesz a VIVA Televízió és Jáksó László is. Az Országos Rendőrfőkapitányság által életre hívott akció szorosan együttműködő partnere a DJ Szövetség – Magyar Lemezlovas Egyesület. A klip bemutatása alkalmából rendezett
sajtótájékoztatón megjelentek a dalban közreműködő népszerű előadóművészek és az országszerte ismert lemezlovas, DJ Spigiboy is.
A lemezlovasok maguk is felelősséget éreznek a fiatalok tíz- és százezrei iránt, akiket hétvégéről hétvégére szórakoztatnak. Ezért mind a Szövetség, mind pedig egyes tagjai
mindent megtesznek azért, hogy a kampány rendkívül fontos üzenete eljusson a címzettekhez. A DJ Szövetség örömmel vállalja a partneri együttműködést az ORFK-val.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


négy + = 6

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..