Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


M*sorajánlat
50
hallgató

- 2016. szeptember 13. 6:57 - 2028 megtekintés

A VISAL program egy Európai Uniós, nemzetközi partnerségen alapuló együttműködés eredménye. A program célja az időskorú látássérült emberek társadalmi részvételének elősegítése, önérdekérvényesítő képességük fejlesztése. A programban való részvétel tulajdonképpen az önálló életvitelre való képesség visszanyeréséhez vezető út első állomása.

A program keretében olyan csoportot, akár hosszabb távon is együttműködő önsegítő közösséget szerveznek, mely egy képzett segítő szakember támogatásával segítséget kap az időskori látássérülés által eredményezett megváltozott élethelyzethez való alkalmazkodáshoz hasznos információkon, tanácsokon, tippeken keresztül. A program alapja a pozitív életszemlélet kialakítása és megerősítése, az önbizalom fejlesztése és a sorstársi közösség támogató erejének kihasználása révén az elszigeteltség oldása, az időskorú látássérült emberek közösségi, társadalmi részvételének javítása, ezáltal a mindennapok megkönnyítése. A program keretében a csoport összesen 7 alkalommal, 7 szombat délelőtt találkozik és dolgoz fel minden alkalommal egy-egy témát. A találkozásoknak része lesz egy-egy játékos feladat, az adott téma mentén kialakuló beszélgetés és a témával kapcsolatos saját tapasztalatok megosztása, információátadás is. A témák között szerepel többek között a résztvevők kapcsolatrendszerének áttekintése és a segítség esetleges forrásainak feltárása, a látássérülteket támogató speciális segédeszközök megismerése és a szolgáltatókkal kapcsolatos tapasztalatok és önérvényesítési technikák megbeszélése is. A program részben klub jellegű, ahol a résztvevőket frissítővel és kellemes hangulattal várják. A csoport tervezett létszáma 6-10 fő. A programsorozat időpontja: szeptember 24-étől szombat délelőttönként 9:30-12:30 között. A találkozások napjai: szeptember 24., október 1., 8., 22., 29., november 5. és 12. A program helyszíne a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) Cserf-S központja (1146 Budapest, Hermina út 57. földszint) A helyszín látássérültek számára akadálymentes! A programot Németh Orsolya pszichológus, VISAL facilitátor vezeti. A programra a Zuglóban élő, idős korukban látássérültté vált személyek jelentkezését várják! Jelentkezni a VGYKE ügyfélszolgálatán lehet az alábbi elérhetőségeken: Telefon: +36-1/384-5541 E-mail: ugyfel@vgyke.com A jelentkezéskor az alábbi adatokat kérik megadni: név, életkor, telefonszám, esetleg – ha van – E-mail cím. Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 20. kedd.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


- egy = 2

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. április 26. péntek, Ervin napja van.
Az év 17. hete és 117. napja.
Holnap Zita, Mariann napja lesz.

1422. V. Albert osztrák herceg menyegzője Zsigmond király leányával, Erzsébet főhercegnővel.


1849. Komáromi csata. A 30000 főnyi ellenséggel a 24000-nyi magyar csapat éjféltől délután 2-ig harcolt, midőn az ellenfél Győr felé menekült.


Weöres Sándor: Ha a világ rigó lenne

Ha a világ rigó lenne,
Kötényemben ő fütyülne,
Éjjel-nappal szépen szólna,
Ha a világ rigó volna.

De ha a világ rigó lenne,
kötényembe nem is férne,
Kötényem is honnan volna,
Ha egész világ rigó volna.

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc plusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com