A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete

Beküldve ide: Látássérültek | 0

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete 2010. július 22.-én csütörtökön, 9-15 óra között családi napot rendez a Nyír Arborétumban.

Program: Kellemes felfedező séta az arborétumban, az ott található növények megismerése idegenvezető segítségével. Kézműves foglalkozás, vidám szabadtéri játékok, ebéd és tombola. Részvételi díj: 300 Ft/fő, (ami a belépő a növénykertbe), valamint egy tombolatárgy. Aki szívesen részt venne az egyesület rendezvényén, legyen reggel 8 óra 30 percre a nyíregyházi vasútállomáson (az állomás épületével szemben) a 14-es autóbusz megállójában. Az arborétum Nyíregyháza-Sóstóhegyen található. A 14-es autóbusz sóstóhegyi végállomásától úgy két kilométer gyaloglás után érhető el. Azok a résztvevők, akik nem szívesen gyalogolnak, őket szervezett szállítással az autóbuszról leszállva támogatószolgálat viszi a rendezvény helyszínére ingyenesen. Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken: Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete, Nyíregyháza, Országzászló tér 8. 2 emelet 215. Tel: 42-407-486 Mobil: 30-373-1380

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


három + 2 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..