Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:

Hallgatók száma: 0

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Az Openhouse is beszáll a speciális eszközökbe
- 2019. október 28. 21:42 - 23 megtekintés

Egészséges és sérült gyerekek együtt játszhatnak azon az udvari játékon, melynek megvásárlásához az Openhouse Pénzügyi Közvetítő Hálózat 120 ezer forintos támogatást nyújtott.

Az adományt a győri Erzsébet Ligeti Óvoda Boglárka csoportja kapta, ahol idegrendszeri sérült, mozgássérült kisgyerekeket nevelnek odaadó munkával. Ők – hat kisfiú és egy kislány – nemcsak különleges bánásmódot és fejlesztést, hanem speciális játékokat is igényelnek, hiszen a hagyományos udvari játékokat nem tudják együtt használni az egészséges társaikkal. Most azonban egy közösségi gyűjtésnek köszönhetően lehetőség nyílik két speciális kültéri játék beszerzésére, amelyet végre a mozgássérült kicsik is használhatnak, élvezhetnek. A gyűjtéshez hozzájárult az Openhouse Cégcsoport Pénzügyi Közvetítő Hálózata is, melynek jótékony támogatását a napokban adta át az óvodának az üzletág vezetője, akit személyes élményei indítottak a munkahelyén belüli gyűjtés elindítására. – Ebbe az óvodába jár a lányom is, aki gyakran találkozik a sérült gyerekekkel a közös ovis programokon, játék közben. Érdekes, hogy a gyerekek mennyivel természetesebben kezelik a velük való találkozást, s látom, milyen sokat segít az integráció az elfogadásban, ha az egészséges gyerekek közvetlenül szereznek tapasztalatot a sérült emberekről – mondja Lövészné Tóth Enikő. A speciális hintára és homokozóra várhatóan hamarosan összegyűlik a pénz, közel kétmillió forintra van szükség az eszközök megvásárlására. Az Openhouse-hálózatnak nem ez az első jótékony akciója, a vállalat rendszeresen odaáll egy-egy jó ügy mellé, támogat rászoruló családokat. Az Openhouse Pénzügyi Közvetítő Hálózata azonban most először indított saját gyűjtést a munkatársai között. Bár önállóan ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, a hálózat felel azért, hogy az Openhouse bármelyik irodájához forduló ingatlanvásárlók mindig a lehető legjobb feltételekkel kapjanak pénzügyi segítséget az adásvételhez. A személyre szabott szolgáltatás része többek között az optimális lakáshitel felkutatása a rengeteg elérhető hiteltermék között, amelyhez gyakran egyedi banki kedvezmények – például kamatkedvezmény vagy a közjegyzői díj elengedése – is járulnak. Nem beszélve a bonyolult adminisztrációs folyamat megkönnyítéséről a hitelfelvétel, a csok igénybevétele, a hitelkiváltás vagy a lakás-takarékpénztári ügyintézés során, ami jelentősen megkönnyíti a lakásvásárlást. A bankfüggetlen hitelközvetítői szolgáltatás ráadásul ingyenes, az ingatlanhálózat minden ügyfele élhet vele. A Győr+ Média által indított gyűjtőakcióhoz eddig több, mint 250-en csatlakoztak. Felajánlásukat megtehetik a következő adománygyűjtő oldalon keresztül, utalással közvetlenül az Erzsébet Ligeti Óvodáért Alapítvány részére, vagy személyesen az e célból kihelyezett gyűjtődobozok egyikébe. Erzsébet Ligeti Óvodáért Alapítvány Bankszámlaszáma: 58900057-11015606 (Forrás: kisalföld.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ hat = 11

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Oldalsáv

Keresés az oldalon

Keresés

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor két órán keresztül
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Login

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2019. november 13. szerda, Szilvia napja van.
Ma van a(z) Cukorbetegek napja.
Az év 46. hete és 317. napja.
Holnap Alíz napja lesz.

1635. A magyar tudományos egyetemet, mely alapíttatását Pázmány Péter érseknek köszöné, a rektor, Dobronoky György, Nagyszombaton megnyitotta.


1725. III. Károly megerősítette a hajdúvárosok kiváltságát.


Határ Győző / 1914. nov.13. - /

Csandalák

"...bélünkben sehol irigység viperája
síkon szénaboglya hegyen barlangi bolt-
hej világ vetett ágy! nem élünk hiába
ha meg hiába éltünk - ez volt ennyi volt"

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három mínusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 300