Cosmo lánynak lenni azt jelenti, hogy a vágyaidat megvalósítod az életben

Beküldve ide: Zene | 0

Immáron hatodik alkalommal osztotta ki a Te vagy a legjobb! nagydíjat a világ egyik vezető női magazinja, a Cosmopolitan. Az olvasok tíz kategóriában jelölhették meg a legjobbakat, egy-egy látványos életút, nagyszerű teljesítmény vagy siker alapján. Idén az énekesnő kategóriában az abszolút közönség-kedvenc Bartók Eszter lett.

A Cosmopolitan Te vagy a legjobb! díját különböző kategóriákban idén is jelentős személyiségek és elragadó Cosmo-csajok vehették át. A szavazatok ez évben is igazolták: valóban a legjobbak kapták meg az elismerést. Az eseményen minden hölgy tündökölt, és boldogan vették át a díjaikat az általuk személyesen és szakmailag is jól ismert díjátadóktól. A legjobb énekesnőnek szóló elismerést stílusosan Till Attila nyújtotta át Bartók Eszternek, aki méltatásában elmesélte: Eszterre úgy emlékszem vissza a műsorból, akire igenis oda kellet figyelni, mert nagyon különleges lelke van. A legjobbak nyereménye egy-egy gyönyörű nyaklánc és egy relikvia volt, amelyet a megjelentek mindegyike örömmel és meghatódva vett át. A Cosmo díj azért is nagyon különleges elismerés, mert az olvasók szavazzák meg. Ez végre nem egy olyan díj, amelyet egy zsúri a saját haverjaiknak ítél oda, erről olyan lányok döntenek, akik kedvelik és értékelik ezeket a hölgyeket. – tudtuk meg Szabó Patríciától, az újság főszerkesztőjétől. Esztert nagyon meghatotta az elismerés: „Nagyon intenzíven vagyok jelen a saját kis világomban. A dalírás mély belső út és eközben nem tudok a külvilágra koncentrálni. Az, hogy az út végén erre valaki felfigyel, vagyis ezek a dalok eljutnak a közönséghez, az egy csoda. Nagyon köszönöm mindenkinek!” A látványos ünnepségnek az Iparművészeti Múzeum adott otthont, ahol a díjazottak gyönyörű ruhakölteményekben, exkluzív fogadás keretében vehették át az olvasók által megszavazott kitüntető elismerést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hét - = 0

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..