Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Josh és Jutta - Vár rám az ismeretlen

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Csúcsot döntött a Campus Fesztivál
- 2019. július 25. 9:07 - 266 megtekintés

Debrecenben megdőlt a rekord, hiszen 114 ezren látogattak ki a 12. Campus Fesztiválra. Az esemény csütörtöki hivatalos megnyitóján a VIP fogadáson 7 millió forint gyűlt össze, ezt a debreceni Idősek és a Csökkentlátók Otthona kapta meg.

A szervezők idén 18 programhelyszínnel készültek, a sokszínűség, a biztonság és  a komfortosság jegyében. A Nagyerdő megóvása érdekében folyamatosan gyűjtötték és szelektív gyűjtőkbe válogatták a fesztiválozók után keletkezett hulladékot. Környezetbarát eszközöket használtak a vizesblokkok és az installációk tisztítására. Az elmaradhatatlan újrahasznosítható ,,repoharat” is sok fesztiválozó használta, ami környezetvédelem szempontjából is rendkívül nagy hangsúlyt kapott.   A nézőszám a pénteki napon volt a csúcson, amikor a jubileumi műsorral érkező Tankcsapda és a titokzatos fekete maszk mögé bújó norvég Dj., Alan Walker lépett fel. A nagy eső sem tántorított el senkit sem, hogy megnézze a nagyszínpadon a Limp Bizkit visszatérést, ami egészen zúzósra sikeredett.    Jól debütált a Békás-tó partján a nagy művészetválasztó, a Campus Art, a vidámpark területén pedig még vasárnap is tartott a gyerekek és a családok új kedvence, a Campus Kid programja, amire ígéret van, hogy jövőre is lesz.   A XIII. Campus Fesztivált 2020. július 22-26. között rendezik meg, változatlan helyszínen.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


5 - = kettő

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 12. vasárnap, Izabelle, Dalma napja van.
Az év 28. hete és 194. napja.
Holnap Jenő napja lesz.

1711. Rákóczinak mindjárt bujdosása első hónapjaiban elég alkalma volt meggyőződni a francia gyámolítás horderejéről. E napon Vetésy tudósítása így szólt: "A királyhoz beadott emlékiratra Torczy válasza ez volt: ő fölsége nem határozhatja el magát fönséged iránti oltalmának folytatására, mert fönségedben csak oly személyt lát, minő a molnárrá lett püspök.


1795. Sándor főherceg nádor halála. Luxemburgban, midőn röppentyűkészítéssel foglalkozott, a lőpor fölrobbanása által halálosan megsebesített, minek következtében július 12-én meghalt.


Sebők Éva / 1927.júl.12. - /

Mosoly-csalogató

Dugtam rosszkedvemet
csípős hangyabolyba.
Raktam jobbik kedvem
egy nagy garabolyba.

Garabolyt fölvettem,
föl a háztetőre,
jobbik kedvem fogytán
markolok belőle.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy mínusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com