Esti tagozatos gimnázium látássérült, vagy más fogyatékos tanulóknak

Beküldve ide: Látássérültek | 0

Az érettségire való felkészülés 2010 szeptemberétől folytatódik a Fehér Bot Alapítvány Felnőttképzésében. Az első esti tagozatú gimnáziumi tanév a MIOK József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola együttműködésével sikerrel zárult, a 12 fős csoport 10. évfolyamon tanul majd tovább. A szakképzés gyakran érettségihez kötött, amelyre a látássérült jelentkezőknek sok esetben nem volt lehetőségük, ezért a Fehér Bot Alapítvány megteremtette számukra. Az órákat egyetemet végzett tanárok tartják, akik a vak és gyengénlátó tanulók oktatásában már tapasztalatot szereztek.

Szeptembertől újabb 9.-es csoportba jelentkezhetnek a látássérült, vagy más fogyatékos érdeklődők is, akik szeretnének középszintű vagy emeltszintű érettségit szerezni. Heti 2-3 alkalommal 10-15 fős csoportban tanulhatnak a jelentkezők, természetesen ingyenesen. Helyszín: Debrecen, Eötvös utca 20-22. Jelentkezhetnek, érdeklődhetnek Belsőné Áginál a következő elérhetőségeken: telefonon: 06-52-321-145 telefonszámon e-mailben: belsone.agi@feherbot.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


2 * kilenc =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..