Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Nekem 90 - Zenék a 90-es évekből

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Hamarosan új arcát mutatja a BKV?
- 2008. augusztus 15. 8:13 - 318 megtekintés

A BKV szerint nem teljes arculatváltásra, csak a társaság arculatának modernizálására írtak ki pályázatot. Ennek bevezetése a társaság közleménye szerint nem jelent majd többletköltséget. Arról azonban, hogy mekkora az arculat modernizálására kiírt tender értéke, nem adtak pontos tájékoztatást, mindössze annyit közöltek, hogy 50 milliónál nagyságrendekkel kevesebb pénzt költenének erre, illetve hogy összeg nem is szerepelt a kiírásban.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a BKV Felügyelő Bizottságának (Fb) egyik tagja szerint csütörtökön arról döntött az Fb, hogy beszámolót kér a társaság menedzsmentjétől arról, hogy miért írtak ki nemrég egy ötvenmillió forintos tendert teljes arculatváltásra. Vitézy Dávid az Fb egyik tagja ezzel kapcsolatban a Független Hírügynökségnek annyit mondott, hogy véleménye szerint a pénztárak felújítása és az arculatváltás helyett a buszok karbantartására kellene pénzt átcsoportosítani. Persze lehet más lehetőség is, erre a menedzsmentnek kell javaslatot tennie – fogalmazott. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy a napokban a Moszkva téren elszabadult BKV-busz esete után a felügyelő bizottsági ülésen szóba került a járművek karbantartása is és arról döntöttek a tagok, hogy megvizsgálják, hogyan lehetne erre a célra pénzt átcsoportosítani. Székely Gábor, a Felügyelő Bizottság elnöke a Független Hírügynökség kérdésére azt mondta, hogy pénteken tud bővebb tájékoztatást adni a született határozatokról. írforrás: MTV

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


7 * = tizrnnégy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 10. péntek, Amália napja van.
Az év 28. hete és 192. napja.
Holnap Nóra, Lili napja lesz.

1290. IV. László halála. A király a körösszegi vár mellett, sátrában Árbócz, kit a kúnok községe megbízott, meggyilkoltatott, és a csanádi székesegyházban eltemettetett.


1946. A budapesti Győrffy István Kollégium évzáró ünnepélyén a köztársasági elnök és a kormány több tagjának jelenlétében a Kollégium vezetősége bejelenti a Népi Kollégiumokat Építő Mozgalom elindítását.


Rónay György: Nyári zenekar

"Eredben ellankad a vér, a nap
sziszegve csap le rád.
Ó, zengő sugarak! a sejtjeidben
meglapul a világ,
csattan a víz és sárgán bugyborognak
a nyári trombiták..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt mínusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com