Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Hírek -

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Harminckét ember koronavírus-fertőzött a Vakok Szegedi Otthonában
- 2020. április 30. 20:05 - 54 megtekintés

A 200 bentlakó és dolgozó közül 31-en vannak kórházban koronavírus-fertőzés miatt.

Mint azt korábban mi is megírtuk, Csongrád Megyei Napsugár Otthon Szegedi Vakok Otthonában is megjelent a koronavírus. Az első információk szerint három beteget kellett kórházba szállítaniuk és megkezdték a bentlakók tesztelését.

SZEGEDMA  kérdésére dr. Jeszenszky Diána, az intézet jogi referense (az igazgató megbízásából) azt írta, hogy az április 29-i összesített adatok szerint a Szegedi Vakok Otthonában 31 bentlakó és egy dolgozó tesztje lett pozitív – ők kórházban fekszenek, míg a munkavállaló otthoni karanténban van. Hangsúlyozta, hogy jelenleg mindannyian tünetmentesek.

Az intézmény már korábban az országos tiszti főorvos által kiadott eljárásrendnek, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma utasításainak megfelelően felkészült a járványhelyzetre. Az intézmény fogyatékossággal élő, illetve pszichiátriai beteg személyek részére nyújt ápolást, gondozást, a lakók valamivel több mint a fele 65 évnél idősebb. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály járási tisztiorvosa április 24-én elrendelte az intézményre vonatkozó járványügyi zárlatot. Az intézmény jelenleg minden tevékenységét a határozatban foglaltak szerint teljesíti.

A jogi referens hozzátette, hogy a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltsége illetékességi területén működő más intézmények esetében koronavírusos megbetegedésről nincs tudomásuk.

(Forrás: Szeged Ma)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


4 + = hat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 10. péntek, Amália napja van.
Az év 28. hete és 192. napja.
Holnap Nóra, Lili napja lesz.

1290. IV. László halála. A király a körösszegi vár mellett, sátrában Árbócz, kit a kúnok községe megbízott, meggyilkoltatott, és a csanádi székesegyházban eltemettetett.


1946. A budapesti Győrffy István Kollégium évzáró ünnepélyén a köztársasági elnök és a kormány több tagjának jelenlétében a Kollégium vezetősége bejelenti a Népi Kollégiumokat Építő Mozgalom elindítását.


Rónay György: Nyári zenekar

"Eredben ellankad a vér, a nap
sziszegve csap le rád.
Ó, zengő sugarak! a sejtjeidben
meglapul a világ,
csattan a víz és sárgán bugyborognak
a nyári trombiták..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com