Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Napoleon Boulevard - Miriam

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Hatmillió forint értékű autót adományozott az Opel a Debrecen Városi Szociális Szolgálatnak
- 2020. április 30. 7:47 - 61 megtekintés

A járművel a házi segítségnyújtás válik majd könnyebbé. A város jelenleg 415, többségében idős rászorulót lát el így, hogy ne kelljen kimozdulniuk otthonról.

Egy újabb autót használhatnak a szociális szolgálat munkatársai. A járványhelyzet alatt megnőtt a házi segítségnyújtást kérők száma Debrecenben, ezért a város kulturális intézményeinek járműveit is erre a célra használták.

– A házi segítségnyújtásban, csak amit a Városi Szociális Szolgálat végez, 415 debreceninek segítünk. Ezt 67 szociális munkatársunkkal oldjuk meg, amit a városi szociális szolgálaton keresztül biztosítunk, és ez az autó az ő logisztikájukat oldja meg – mondta Széles Diána alpolgármester.

Az autót az Opel Magyarország ajánlotta fel a város számára a debreceni értékesítéssel foglalkozó cég közreműködésével.

– Amennyiben ezzel tudunk használni az önkormányzatnak, akkor nagyon szívesen állunk rendelkezésükre. Polgármester úr ezt elfogadta, és gyakorlatilag ennek a felajánlásnak a tárgya egy hatmillió forint értékű, ötszemélyes, vegyes használatú gépkocsi – nyilatkozta Magoss Tibor, az Opel Magocsa Kft. értékesítési vezetője.

A kulcsot szerda délelőtt vette át Széles Diána. Az alpolgármester ezután az új autó első fuvarját teljesítette.: a Csapókertben élő Kovács Sándorné kérésére élelmiszert és vitaminokat szállítottak ki.

A kormány kötelezővé tette az önkormányzatok számára, hogy a járvány idején biztosítsák a 70 év fölöttiek ellátását. Debrecenben viszont bárki kérhet segítséget: a város a rendkívüli helyzet miatt létrehozott 06-52/517-768-as, a 06-52/517-614-es és a 06-52/517-631-es telefonszámokon hétköznapokon 8 és 16 óra között fogadja a hívásokat. A telefonos lelki egészség szolgálat pedig a 06-52/517-622-es vagy a 06-52/517-644-es telefonszámon hívható.

(Forrás: Dehir.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


2 * = tizenhat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 10. péntek, Amália napja van.
Az év 28. hete és 192. napja.
Holnap Nóra, Lili napja lesz.

1290. IV. László halála. A király a körösszegi vár mellett, sátrában Árbócz, kit a kúnok községe megbízott, meggyilkoltatott, és a csanádi székesegyházban eltemettetett.


1946. A budapesti Győrffy István Kollégium évzáró ünnepélyén a köztársasági elnök és a kormány több tagjának jelenlétében a Kollégium vezetősége bejelenti a Népi Kollégiumokat Építő Mozgalom elindítását.


Rónay György: Nyári zenekar

"Eredben ellankad a vér, a nap
sziszegve csap le rád.
Ó, zengő sugarak! a sejtjeidben
meglapul a világ,
csattan a víz és sárgán bugyborognak
a nyári trombiták..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő mínusz öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com