Húsvéti sonka akció a XIII. kerületben – a Hobby Rádió segít az ügyintézésben

Beküldve ide: XIII. ker. | 0

A sikeres zöldség-gyümölcs utalvány program tapasztalatait felhasználva az önkormányzat április 10-20. között húsvéti akciót szervez a kerületi lakosok számára.

Az akciót ezúttal is a Lehel Csarnok Élelmiszerkereskedelmi Központban, ahol a kijelölt hús-, hentesáru boltokban válthatják be 3000 forint értékű húsvéti utalványaikat a partnerkártyával rendelkező, 18. életévüket betöltött, regisztrált kerületi lakosok.

Az akcióban részvételre jogosító utalványokat 2019. április 10-17. között, a Lehel Csarnok galéria szinten a tervezett Ételsziget helyén vehetik át a partnerkártyával rendelkező, nagykorú kerületi lakosok
•partner kártyájuk vagy az erről szóló igazolásuk,
•személyi igazolványuk és
•lakcím kártyájuk bemutatását követően.

Az utalvány kiváltására
•hétköznap 07-től 18.00 óráig,
•szombaton 06-tól 14.00 óráig,
•vasárnap 07-től 13.00 óráig van lehetőség.

Az átvett húsvéti sonka utalványokat április 10-20. között lehet beváltani, az akcióban résztvevő hús-, hentesáru boltokban. Azok az igényjogosultak, akik mozgásukban korlátozottak, és nincs hozzátartozójuk, a Szociális Szolgáltató Központ felé jelezzenek 2019. április 10. Elérhetőség: feketetamasne@bp13.hu vagy 350-3112, 06 30 4670937 telefonszámokon.

Partner kártya 2019. április 5-ödikéig igényelhető. ( www.bp13.hu az önkormányzati honlapon vagy adatlapon postai úton vagy ügyfélszolgálaton történő leadással.) A határidőn túl érkező igényeket nem tudják figyelembe venni a szervezők. A kiállított, de át nem vett utalványokat az akció lezárulását követően megsemmisítjik.

A kerületben élő látássérülteknek az ügyintézésben a Prevenciós Központtal közösen segít a Hobby Rádiót üzemeltető Net-média Alapítvány: igénylés folyamatának meggyorsítása, esetleg segítség a piacon való közlekedésben, az árú átvételében.
Jelentkezéseket (az adatok megadásával) a Net-média Alapítvány az info@netalap.hu mail-címen várja 2019. április 1. éjfélig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


4 + hat =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..