Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Zanzibár - Ádám keresi Évát

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Koncert a mozgássérültek munkaerő-piaci reintegrációjáért
- 2012. június 19. 15:18 - 1989 megtekintés

A mozgássérült emberek sokszínűségére és a velük folytatott szakmai munka fontosságára hívja fel a figyelmet két fiatal zongorista, Vissi Barnabás és Radics Gerald közös jótékonysági koncertjével, amelynek bevételét a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja (MEREK) javára ajánlják fel.

A művészek a koncerttel az országos intézmény hiánypótló munkáját szeretnék támogatni – közölték a szervezők. A Marczibányi Téri Művelődési Központban június 17-én 19 órakor kezdődő koncertet hagyományteremtő szándékkal rendezik meg, a szervezők remélik, hogy minden évben találkozhatnak majd az érdeklődők olyan fiatal művészekkel, akik elkötelezettek a társadalmi esélyegyenlőség, a fogyatékkal élő emberek ügye iránt. A Budapest II. kerületében működő MEREK sokféle módon hívja fel a társadalom figyelmét a fogyatékos emberek rehabilitációjának és integrált, önálló-önrendelkező életvitelének fontosságára. A központ a legmodernebb szakmai protokollok és nemzetközi megállapodások szerint végzi munkáját annak érdekében, hogy minél több mozgássérült ember tudjon részt venni a nyílt munkaerőpiacon és váljon eltartottból a társadalom aktív és alkotó tagjává – írják a közleményben. Mint rámutatnak, a MEREK-ben bentlakásos elhelyezés formájában nyújtott szolgáltatások a lakók fizikai állapotának javítására, önállóságának fejlesztésére, oktatásának, szakképzésének, munkába állásának elősegítésére irányulnak. A vasárnapi est védnöke Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális-, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, valamint Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere. Forrás: MTI, HR Portal

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


6 * = húsz(on) négy

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Login

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. január 24. péntek, Timót napja van.
Az év 04. hete és 24. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1458. Hunyadi Mátyás, a 15 éves beszterceigróf, Pesten a Duna jegén királlyá választatik.


1670. Zrínyi Péter utasítására veje, II.Rákóczi Ferenc a felvidéki 13 vármegyévelgyűlést tartatott Zemplénben, ahol a rendekerősen kifakadtak a németek ellen.


Gábor Andor /1884.jan.24. - 1953. jan.21. /

Hull a hó

"...Ablakokon jégvirág van,
művészkedő hideg csípte
Domb lejtőjén hóból dunna,
faágakon hóból csipke.

Képzelhetsz-e ennél szebbet,
szemnek, szívnek ékesebbet?
Ékesebbet? édesebbet?
ennél békességesebbet? "

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat mínusz négy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 302