London a paraúszó világbajnokság új helyszíne

Beküldve ide: Paralimpia | 0

Becsey János, a magyar csapat csapatvezetője szerint a magyar válogatott felkészült, nem okoz gondot a helyszín és időpont változtatás az edzéstervekben.

„Számunkra szerencsésebb az európai helyszín, hiszen nem kell a sportolóknak megküzdeniük az időeltolódással, az átállással. A szeptemberi verseny időpont még rendben van a paralimpiai felkészülési terveket tekintve is. A csapatunk 7-8 fővel indul majd a világbajnokságon, dr. Sós Csaba szövetségi kapitánnyal együtt hat érmet várunk az úszóinktól.” Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke üdvözölte a helyszínválasztást. “Megnyugtató, hogy az IPC gyorsan megtalálta a világbajnokság új helyszínét, a londoni rendezés bizonyosan tökéletes lesz. Most már elmondhatom, hogy nálunk, magyaroknál is puhatolózott az IPC és mi is végiggondoltuk, hogy be tudnánk-e lépni házigazda szerepébe. Ezúttal ez nem jött össze, de nem tettünk le róla, hogy egyszer majd Magyarország rendezze a paraúszó vb-t. Sok sikert kívánok a szervezőknek, a magyar paraúszó csapat büszkén és eredményesen fogja képviselni a hazáját!” – nyilatkozta az elnök. Az eredetileg júliusra tervezett esemény a helyszín változtatás miatt a szeptember 9-15. közötti időpontra tolódik, és 60 ország mintegy 600 sportolója vesz majd részt rajta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ 1 = öt

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..