Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Hírek -

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Nincs fertőzött gondozott a hajdúszoboszlói idősek otthonában
- 2020. május 1. 8:55 - 61 megtekintés

Hajdúszoboszló – Nincs és nem is volt fertőzött gondozott és dolgozó a Hajdúszoboszlói Református ANNA Idősek Otthonában – közölte az intézmény vezetője az MTI-vel, miután csütörtökön a helyszínen ellenőrzést tartott a járási hivatal népegészségügyi osztálya.

Czető Norbert református lelkipásztor hozzátette: az otthonban negyvenkét idős emberről gondoskodnak, huszonketten egyágyas, húszan kétágyas szobákban vannak elhelyezve. Az intézményben minden javasolt óvintézkedést bevezettek, rendelkeznek elegendő védőmaszkkal, más védőfelszerelésekkel, fertőtlenítő és takarítószerekkel. A saját tartalékaik mellé “szeretettel fogadták a kormány adományait” – mondta.

Czető Norbert elmondta: jelenleg látogatási tilalom van érvényben az otthonban, a lakók ellátásáról huszonkét dolgozójuk gondoskodik, további tizenhat dolgozó pedig a házi segítségnyújtás keretében hatvan embert lát el, a nappali klubjuknak pedig tíz ellátottja van. Utóbbiakkal jelenleg telefonon, email-ben, illetve levelezéssel tartják a kapcsolatot. A bentlakásos otthon lakónak naponta kétszer mérik a testhőmérsékletét, de a dolgozókat is hőmérőzik munkába állás előtt – jelezte a lelkipásztor hozzátéve, hogy a Magyar Honvédség egy nappal korábban, szerdán végezte el az ANNA otthon fertőtlenítését. Az egészségügyi ellenőrzés mindent rendben talált a hajdúszoboszlói református idősotthonban – fűzte hozz Czető Norbert lelkipásztor.

(Forrás: Dehir.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


kettő + = 11

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 10. péntek, Amália napja van.
Az év 28. hete és 192. napja.
Holnap Nóra, Lili napja lesz.

1290. IV. László halála. A király a körösszegi vár mellett, sátrában Árbócz, kit a kúnok községe megbízott, meggyilkoltatott, és a csanádi székesegyházban eltemettetett.


1946. A budapesti Győrffy István Kollégium évzáró ünnepélyén a köztársasági elnök és a kormány több tagjának jelenlétében a Kollégium vezetősége bejelenti a Népi Kollégiumokat Építő Mozgalom elindítását.


Rónay György: Nyári zenekar

"Eredben ellankad a vér, a nap
sziszegve csap le rád.
Ó, zengő sugarak! a sejtjeidben
meglapul a világ,
csattan a víz és sárgán bugyborognak
a nyári trombiták..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


egy mínusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com