Pénzt, csülköt és telefont raboltak a mozgáss&eac

Beküldve ide: Egyéb | 0

A házba behatoló tettesek bántalmazták a tulajdonost, készpénz mellett mobiltelefont, szalámit és csülköt raboltak tőle. Négy nap alatt elfogták őket.

Múlt hét csütörtök lefekvésekor még nem sejtette a 71 éves mozgásában – kora és betegsége okán – korlátozott hódmezővásárhelyi lakos, hogy nehéz éjszakája lesz. Este 22 óra magasságában két férfi tört be a hódmezővásárhelyi magánházába. A rablók átmásztak a kerti kapun, majd leemelték a magánház folyosójának hátsó ajtaját és betörték az üvegezett konyhaajtót – így jutottak a házba. Az ott egyedül élő idős férfira támadtak, lerántották az ágyáról és a nyakánál fogva arccal a földre nyomták, majd értékei átadására kényszeríttették. Végül 30 ezer forint készpénzzel, egy mobiltelefonnal, két és fél rúd szalámival és egy csülkökkel távoztak. A hódmezővásárhelyi rendőrök rövid idő alatt jutottak el a két rablóhoz. A betörők nem voltak teljesen ismeretlenek előttük, büntetett előéletűek miatt. Velük szemben „rablás” bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le a büntetőeljárást. Delmagyar.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


7 - = kettő

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..