Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Szücs Judith - Táncolj még

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Siket színésznőt kereshet a Marvel Studios, valószínűleg Echo szerepe találhat gazdára
- 2020. június 25. 9:41 - 24 megtekintés

Ha egy ősszel forgó Disney+-os Marvel sorozathoz keresnek színésznőt, akkor nem nehéz megtippelni, hogy melyik Bosszúálló szerepét kell majd magára öltenie.

A koronavírusjárvány lecsengésével szépen lassan elkezdenek Hollywood fogaskerekei is újra őrülni, beindulnak ismét a forgatások. Ennek kapcsán érkezett a hír, hogy a Marvel Studios, egy elég specifikus szerepre keres színésznőt. A szerep kapcsán a konkrét kritériumok a következők: a kiszemeltnek egy 18 évnél idősebb, ő amerikai őslakos vagy latinó hölgynek kell lennie, aki ráadásul még siket is.

Ennyire leszűkített keresés esetén pedig a Marvel képregények rajongói könnyen kitalálhatják, hogy bizony nagy eséllyel Echo szerepét akarják épp kiosztani. Maya Lopez, vagyis Echo a Marvel füzeteiben is egy siket, amerikai őslakos szuperhős, aki 1999-ben bukkant fel először a Daredevil Vol. 2 sorozat 9. számában, később pedig a New Avengers 11. részében a Ronin jelmezt is magára húzta – ezt egyébként ugyebár Sólyomszem is megtette már a képregények lapjain és a Bosszúállók Végjáték mozifilmben is. Echo születésétől fogva siket, ezért is könnyítené meg az alkotók dolgát az, ha egy siket színésznő játszaná el őt, hiszen számára adott lenne a siketekre jellemző kiejtés – persze nyilván nem lehetetlen ezt utánozni sem.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a kasztingot az a Sarah Finn intézi, akinek nem csak a Marvel filmekhez és sorozatokhoz van köze, hanem bizony a Star Wars szériákhoz is, szóval simán elképzelhető, hogy egy Star Wars sorozatban láthatjuk majd a szóban forgó karaktert – noha Echo felbukkanása azért sokkal esélyesebbnek tűnik a részletek alapján.

A képregényekben Echo romantikus kapcsolatot ápolt a Fenegyerekkel, a Marvel Studios pedig 2020 novemberében fogja végleg visszaszerezni a Netflixtől a Daredevil jogokat.

(Forrás:a gamestar.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


kettő + 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 5. vasárnap, Emese, Sarolta napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Csaba napja lesz.

1044. Aba király ménfői veresége és halála. III. Henrik, miután Aba király a béke némely föltételeit nem teljesítette, harmadszor tört be az országba, s Ménfőnél a pápailag kiátkozott Aba felett árulás segélyével nagynehezen győzelmet nyert. Aba a Tisza vidékére futott a ott azon magyarok által, kiknek rokonait agyonverette, meggyilkoltatott.


1683. Az Udvari Haditanács alelnöke Pozsonyban átveszi a koronaőröktől a Szent Koronát, hogy Thököly és a törökök elől Ausztriába menekítse.


Apáti Miklós / 1944. júl.5. - /

Szakállosodván

"...Átlátván mindenen, én azt akarom:
barát és ellenség már lásson át rajtam.
Boromat kidöntöm, poharam megőrzöm,
hogy eszembe jusson, mit is akartam:

halottnak emléket, a dolgosnak munkát,
hazát a szegénynek, napsütést a rabnak,
jövőt a jelennek, a testnek diadalmát,-
s magamnak maradjak még kicsit fiatalnak."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy mínusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com